STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Magnus Siglev bliver ny talentchef

23-årige Magnus Siglev er fra 1. juli ansat på fuldtid i Skjern Håndbold, hvor han fremadrettet skal varetage jobbet som talentchef i klubben.

- Jeg er meget stolt og taknemmelig for tilliden, som klubben har vist mig. Jeg tager det som et stort skulderklap, at jeg i en forholdsvis ung alder skal være med til at videreudvikle og ikke mindst fortsætte den gode udvikling, som Skjern Håndbold og Talentakademiet er inde i, siger Magnus Siglev.

Stor inspiration i tidligere talentchef
Magnus Siglev har gennem de sidste to år været fast tilknyttet ungdomsarbejdet i Skjern Håndbold og på Talentakademiet Ringkøbing- Skjern, hvor Siglev har været cheftræner for U19 og U17-drenge - og her har der været rig mulighed for at suge til sig af erfaring fra blandt andet den tidligere talentchef.

- Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Claus Dalgaard-Hansen gennem de sidste par år, hvor han har lært og inspireret mig utrolig meget i min trænergerning. Han er en af de absolut dygtigste til at talentudvikle, så det er store sko at udfylde, men jeg er sikker på, at klubben, akademiet og jeg finder vores vej til at fortsætte og bygge videre på det store arbejde, som Claus har leveret i klubben, siger Magnus Siglev.

- Fremtiden ser virkelig spændende ud i Skjern Håndbold, og jeg ser meget frem til at arbejde tæt sammen med den store gruppe af trænere, der hver dag leverer et kæmpe stykke arbejde for ungdomshåndbolden i klubben, siger Siglev.

Sportschef i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, glæder sig over, at Siglev fremover tilknyttes på fuldtid.

- Magnus lever og ånder for håndbolden, og derfor er vi i meget trygge hænder med ham på holdet. Han er i forvejen en vigtig brik for vores talentudvikling, og vi ser frem til, at Magnus kommer til at sætte et endnu større præg på talentarbejdet i klubben, siger Thomas Klitgaard.