STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nederlag til Fredericia

Af Nicklas Thygesen

Skjern-mandskabet formåede ikke at hente point i lørdagens hjemmekamp i Skjern Bank Arena.

Gæsterne fra Fredericia, der indtager 2. pladsen i Herreligaen, løb med sejren på 30-26 efter en pauseføring på 12-10.

Sebastian Frandsen i FHK-målet gjorde i den grad livet surt for vestjyderne i første halvleg, hvor keeperen sluttede tæt på de 50 %.

Udeholdet øgede yderligere til 17-13 efter pausen, inden de grønblusede - blandt andet ved fine scoringer af Joaquim Nazaré og Viktor Bergholt - fik bragt liv i håbet om point igen.

Nazaré, der i øjeblikket spiller fuld tid på højreback-positionen grundet skadesproblemer hos Eivind Tangen, reducerede til 21-20 med et kvarter tilbage, men tættere på kom Skjern-mandskabet ikke.

Næste opgør venter på tirsdag, når Nordsjælland Håndbold er modstanderen på udebane.