STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nederlag til SønderjyskE

Af Nicklas Thygesen

Skjern Håndbold kom ikke tilbage på sejrskurs, da vestjyderne fredag aften mødte SønderjyskE på udebane.

De grønblusede fik aldrig tingene til at fungere i udekampen, hvor hjemmeholdet  i slutningen af første halvleg fik etableret et forspring på tre-fire mål.

Værterne gik til pause foran 16-12. En føring, der blev vedligeholdt i det meste af anden halvleg. I et par omgange var Skjern-mandskabet ved at nærme sig, men kvaliteten var en mangelvare i begge ender af banen.

Kronborg og Søndergaards tropper gik fra banen i Sønderborg med et nederlag på 29-25.

Eivind Tangen blev topscorer med otte mål.

Næste opgave for Skjern er på tirsdag, når slovakiske Povazska Bystrica kommer på besøg i Skjern Bank Arena til 2. runde af gruppespillet i European League.