STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Norlyk: 3000 menneskers opbakning til forskel

Af Nicklas Thygesen

Et stærkt fundament og en solid støtte fra de over 3000 tilskuere i Skjern Bank Arena.

Det var ifølge Oliver Norlyk nøgleordene efter fredagens hjemmesejr over Lemvig-Thyborøn.

En sejr, der kombineret med Skive fH´s sejr over Skanderborg-Aarhus betyder, at Norlyk og kompagni selv kan afgøre deres skæbne om 3. pladsen, når de lørdag møder Aalborg Håndbold på udebane. 

- Vores sejr i fredags var et meget godt eksempel på, hvad 3000 tilskuere i ryggen betyder. Vi var i modvind og under pres, da vi var på besøg i Lemvig i oktober, og i fredags var det deres tur. Men den største forskel er, at vi er helt komfortable og trygge i vores koncept. 

- Der skal Lasse Mikkelsen også have ros. Han spiller med stor ro, og får sat os op i de situationer, hvor vi ved, at vi er bedst og kan bidrage allermest. Selvom vi manglede mange af vores normale stamspillere, så faldt vi hurtigt ind i spillet, og det fortæller meget godt om det koncept vi har, og den situation som vi er inde i lige nu, siger Oliver Norlyk.

For højrebackens vedkommende var den første reelle ligakamp med masser af minutter i benene, siden skader og sygdom har holdt ham væk fra håndboldbanen i over fire måneder. 

- Alle vil gerne spille og have en stor rolle - inklusiv mig selv. Jeg har været ude i lang tid, og derfor var det selvfølgelig enormt dejligt at få en masse minutter. Luften røg lidt ud af mig efter pausen, men sejren og spilletiden giver selvtillid, så jeg er klar til afløse Eivind, når han skal have pause, siger Norlyk.

Grundspillets sidste kamp er som nævnt på lørdag, når de grønblusede møder Aalborg Håndbold på udebane. Kampen spilles kl. 15.30.