STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ny hjemmesejr i Skjern Bank Arena

Af Nicklas Thygesen

Skjern kom tilbage på sejrssporet.

De grønblusede var - med undtagelse af en enkelt føring til gæsterne efter otte minutter - foran hele vejen igennem fredag aften i Skjern Bank Arena.

Her leverede Henrik Kronborgs drenge en ganske stabil indsats foran de 2612 fremmødte tilskuere, som fra start kunne se Eivind Tangens venstrearm værende brandvarm.

Fem gange havde nordmanden sendte kanonen afsted efter de første fem minutter - heraf tre scoringer - inden kompagnonen Oliver Norlyk afløste på fornemmeste vis efter pausen med fire mål på fire forsøg.

Selvom Skjern-mandskabet aldrig rigtig ramte topniveauet, så trak vestjyderne stille og roligt fra efter pausen skiftende med føringer på tre, fire og fem.

Et forspring som gæsterne aldrig formåede at indhente, hvorfor Skjern Håndbold hentede to nye point til tabellen med en sejr på 30-28.

Eivind Tangen blev topscorer med syv scoringer.