STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nyt unikt ungdomssamarbejde mellem Skjern Håndbold og Rækker Mølle Håndbold

Efter længere tids drøftelse har de to naboklubber indgået et samarbejde med hensigten om at skabe bedre rammer for udviklingen for U19-spillerne i begge klubber. Samarbejdet giver U19-spillerene mulighed for at få seniorerfaring på ligaen, 1. division eller 2. division.

Allerede i år har de to klubber haft et tæt samarbejde med fællestræning mellem U19 og 2. division. Tiltaget af samarbejdet sker for at sætte endnu mere fokus på transitionen mellem ungdoms og senior håndbold for at blive endnu dygtigere til at skabe ligaspillere.

- Grundlæggende vil vi gerne gøre det endnu mere attraktivt i Skjern Håndbold, og give de unge spillere bedre muligheder i transitionen mellem ungdom og seniorhåndbold. Det er en unik mulighed for unge talenter at kunne udfordres på både liga, 1. division og 2. divisions niveau. Jeg ser samarbejdet som en kæmpe win-win aftale, hvor vi kan spille hinanden gode.


- Rækker Mølle vil have nemmere ved at få spillere ud til deres 1. og 2. divisionshold, og kan samtidig vise klubbens gode renomme frem til endnu flere talenter, mens vi i Skjern Håndbold kan se frem til, at spillerne bliver udfordret maksimalt, så de er endnu mere klar til at blive seniorspillere, siger Christian Trodsøe, der til sommer tiltræder som talentchef i Skjern Håndbold.

For Rækker Mølle Håndbold og cheftræner Rasmus Hansen er glæden ved aftalen identisk.

- Det er en anden måde at sikre et godt træningsmiljø på - og samtidig vise vores klub frem til endnu flere unge talenter. Samtidig giver det bedre mulighed for at fastholde unge i kommunen. Ved aftalen kan vi få adgang til flere spillere, som måske ikke kendte til os i forvejen, og dermed øge træningsniveauet i klubben.

- Vi er stolte af at bidrage til talentudviklingen i Ringkøbing-Skjern Kommune, og glæder os over at kunne bidrage i denne proces - og tage samarbejdet med Skjern Håndbold til et nyt niveau, siger cheftræner i Rækker Mølle Håndbold, Rasmus Hansen.