STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Officielt: Skjern henter dansk profil hjem

Efter fire år i Bundesligaen vender Lasse Mikkelsen hjem til Skjern Håndbold.

Han var en toneangivende profil i sine seks år på playmakerposten i den grønne trøje, hvor tre DM-medaljer og to pokaltitler kom i hus, inden turen gik mod Bundesligaen.

Til sommer trækker Lasse Mikkelsen den grønne trøje over hovedet for anden gang i karrieren med nummer 15 klistret på ryggen.

-  Skjern Håndbold er en topprofessionel klub, der vil spille med om medaljer. Jeg ved, at rammerne er perfekte og klubben fungerer på et højt niveau – og det glæder jeg mig virkelig til at blive en fast del af igen.

- Jeg har lært en masse, spillet mod de bedste i verden og fået utrolig meget erfaring i mine fire år i Melsungen. Jeg synes, at jeg har udviklet mig meget som spiller og menneske, siden jeg forlod Skjern i 2017. Nu vender jeg og familien hjem til Skjern igen med de samme ambitioner som sidst.

- Jeg vil vinde medaljer med Skjern Håndbold igen, siger Lasse Mikkelsen, der blandt andet blev pokalfighter i 2015, da vestjyderne besejrede TTH Holstebro i pokalfinalen.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen ser frem til, at en af klubbens ”gamle” profiler vender hjem.

-  Vi har holdt kontakten ved lige med Lasse, siden han tog afsted i 2017. Han er en klassespiller, der i sine seks år i Skjern havde stor andel i, at vi hvert år spillede med i toppen og hentede medaljer hjem.

- Han har været igennem fire lærerige år i den tyske Bundesliga, hvor han er blevet endnu bedre, stærkere og erfaren, og den udgave ser vi utrolig meget frem til at få tilbage. Vi glæder os altid over, når vores ”gamle” profiler vender tilbage til klubben efter et udenlandseventyr, siger Carsten Thygesen.

Straffekastspecialisten Lasse Mikkelsen har underskrevet en tre-årig kontrakt med vestjyderne gældende fra denne sommer.

NYHEDER