STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Overlegen derbysejr i fantastisk kulisse

Af Nicklas Thygesen

Lokalopgørene mod TTH Holstebro går aldrig af mode. Specielt ikke når pointene forbliver grønne.

Skjern Håndbold besejrede fredag aften de evige rivaler fra Holstebro i et medrivende opgør, hvor vestjyderne trak fra i opgørets sidste fjerdel.

Stærkt båret frem af sæsonrekord-publikummet i Skjern Bank Arena, hvor over 2700 tilskuere på ny spillede en stor rolle i vestjydernes sejr. 

Gæsterne var med indtil pausen, hvorefter den skandinaviske trekløver, Pettersen, Jönsson og Tangen, smed den i sjette gear. Velovervejet, disciplineret og med et stort tryk fra distancen satte de tre bagspillere et ekstraordinært flot præg på hvad der i sidste ende mundede ud i en sikker grøn sejr.

Defensivt skiftede Christoffer Bonde og Robin Haug med at diske op med store redninger, som gav hjemmeholdet fine betingelser i kontrafasen, hvilket Lasse Uth, Eivind Tangen og Emil Bergholt lukrerede stort på. 

Skjern-mandskabet var foran med syv, inden gæsterne fik reduceret til slutresultatet 33-28. Resultatet betyder, at de grønblusede overvintrer på 5. pladsen med 23 point. 

Juleferien er dog ikke startet endnu, eftersom kvartfinalen i pokalturneringen venter på tirsdag i Skjern Bank Arena, hvor Mors-Thy kommer på besøg.

Køb din billet til kampen HER