STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Playmaker om Füchse Berlin: Der er sket vildere ting i Skjern Bank Arena

Af Nicklas Thygesen

Gruppespillets tiende og sidste runde blev tirsdag aften færdigafviklet. Det europæiske eventyr fortsætter mod det tyske førerhold, Füchse Berlin, som ifølge Jakob Rasmussen bliver utrolig svært med vestjyderne som klare underdogs.

- Vi glæder os helt vildt til at spille mod dem i en intens Skjern Bank Arena. Der er ingen tvivl om, at vi er underdogs, men jeg har selvfølgelig en tro på, at vi kan levere overraskelsen. Der er før sket vildere ting i Skjern Bank Arena i europæisk regi, indleder Jakob Rasmussen, der sammen med holdkammeraterne sluttede på fjerdepladsen i gruppen.

- Det har på mange måder været lige ved og næsten for os i gruppespillet. De to kampe mod Nexe kunne vi lige så godt have stået med fire point, men marginalerne var ikke med os. Så havde vi stået et helt andet sted.

- Selvom vi overordnet set har skuffet en smule, så har de mange kampe givet os en masse erfaring, som vi har lært en masse af. Det kan vi helt sikkert tage med videre i den resterende del af grundspillet og i det kommende slutspil, siger Jakob Rasmussen.

Den næste opgave for Rasmussen og Skjern er på søndag, hvor Skanderborg-Aarhus gæster Skjern Bank Arena.

Køb din billet til kampen HER