STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Playmakere: Mange positive takter

Af Nicklas Thygesen

Ti mål og næsten lige så mange assists blev Alfred Jönsson og Jakob Rasmussen noteret for tilsammen torsdag aften.

Læs hvad de to Skjern-playmakere sagde efter tremålssejren over Aalborg Håndbold:

- Vi havde to kæmpe maskiner i midterforsvaret i form af Bergholt og Buric, som virkelig leverede på et højt niveau - og det samme gjorde Bonde i målet. Samtidig fik vi lidt mere bevægelse og flow i spillet efter pausen, hvor vi stort set ikke lavede nogle tekniske fejl, så det var virkelig positivt. Det er altid fedt at slå et så godt hold som Aalborg - også selvom det kun var en træningskamp, siger Alfred Jönsson.

- Det var en fed kamp med mange positive takter, men det jeg hæfter mig mest ved var, at vi ikke havde de samme udfald, som tilfaldet har været i de foregående kampe. Mod Füchse Berlin spillede vi 5-10 dårlige minutter, og det kostede os med det samme, men i går formøblede vi ikke tingene over styr. Vores forsvar leverer nærmest altid varen, men i går var vi også skarpe i modsatte ende, og fik ramt de rigtige rum og vandt duellerne. Vi kan tage mange ting med videre indtil opgøret i morgen mod Elverum, siger Jakob Rasmussen. 

De to Skjern-spillere løber sammen med holdkammeraterne på banen i Videbæk i morgen, når de norske mestre venter kl.15.00.

Opgøret spilles i Videbæk Idræts- og fritidscenter kl. 15.00. Entré: kr. 50,- for voksne. Børn/unge u. 18 år har gratis entré.