STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Portugiser afløser Norlyk på højreback

Erstatningen for Oliver Norlyk på højreback-positionen er på plads. 

21-årige Joaquim Nazaré, der netop er blevet kåret til All Star-holdet i den spanske Liga Asobal, hvor han tilmed blev topscorer med 190 mål, har underskrevet en treårig kontrakt med Skjern Håndbold. 

Den portugisiske bagspiller har i de seneste to år spillet i spanske REBI Balonmano Cuenca, der i den netop afsluttede sæson endte på 2. pladsen i Liga Asobal.  

- Han er en ung og talentfuld spiller med en imponerende skudkraft, som vi glæder os til at se i den grønne trøje. Han har en rutineret mand i Eivind Tangen til at læne sig op ad, og det makkerpar forventer vi os store ting af, siger sportschef i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard.
Den talentfulde højreback, der tidligere på året fik debut på det portugisiske landshold, ser frem til at trække den grønne trøje over hovedet.  

- Det er en stor mulighed for mig at komme til Skjern, og jeg ser enormt meget frem til skiftet. Jeg håber, at jeg kan være med til at opfylde klubbens målsætninger, og samtidig udvikle mig til at blive en bærende spiller i Skjern Håndbold, siger Joaquim Nazaré.

Joaquim Nazaré flytter til Skjern, og har første arbejdsdag i klubben den 24. juli.