STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Matchvinder: Har vist stabilitet over lang tid

Af Nicklas Thygesen

Jakob Rasmussen blev mandag aften matchvinder mod Fredericia HK, da han med sin femte scoring otte sekunder afgjorde opgøret. Til trods for at kampen endte med at blive tæt på grund af for mange personlige fejl i begge ender af banen, tager unge Rasmussen det positive med fra kampen.

 - Selvom vi ikke ramte det niveau, vi gerne ville, så viste vi kynisme. Det fortæller alt om, at vi er et rigtigt stærkt hold, når vi i et opgør, hvor vi ikke rammer topniveauet, tager herfra med to point. Vi har vist stabilitet over lang tid, og det vidner semifinalepladsen i den grad om, siger Jakob Rasmussen. 

Sejren gør, at Skjern stadig har muligheden for at tage førstepladsen i slutspilspuljen med en sejr over Aalborg på søndag. GOG er sikker på førstepladsen i den anden pulje, og derfor vil en sejr på søndag udløse BSH som modstander i semifinalerne.

Hvem vestjyderne skulle matche op med i de kommende semifinalekampe går Rasmussen ikke besynderligt op i, men Skjern-playmakeren fremhæver en mulig hjemmebanefordel som et kæmpe plus. 

- Vi har været enormt godt kørende i Skjern Bank Arena, hvor vi har vundet 12 ud af de sidste 13 kampe, så en ekstra hjemmebanekamp i en eventuel tredje semifinale vil selvfølgelig være en stor fordel for os, siger Jakob Rasmussen.

- Det kræver en stor indsats af os alle, hvis vi skal slå Aalborg igen. De har kun smidt point til BSH og GOG i denne sæson på hjemmebane i ligaen, og det siger jo alt om deres kvaliteter. Men vi har stor tro på os selv, og går all-in på at erobre førstepladsen på søndag, siger 19-årige Rasmussen.

Der er kampstart i Aalborg kl.16.00 på søndag.