STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen afgjorde dramatisk opgør

Af Nicklas Thygesen

To vigtige point blev sat ind på Skjern-kontoen tirsdag aften.

Efter et dramatisk opgør med skiftende føringer til begge mandskaber, lukkede og slukkede Jakob Rasmussen med sin tredje scoring til 28-26 ti sekunder før tid.

Starten på begge halvlege var med værterne i teten, men forskellen efter pausen var en forbedret Skjern-defensiv med Christoffer Bonde i målet, der fik spillet sig varm.

I modsatte ende var Joaquim Nazaré nok en gang i målhumør. Den landsholdsaktuelle højreback var Skjerns bedste offensive kort i Hillerød, hvor Nazaré blev noteret for otte mål og fire assists.

Mathias Madsens tropper fik i løbet af anden halvleg mere kontrol over kampen, og havde løbende adskillige muligheder for at trække kampafgørende fra.

Forløsningen kom dog først til allersidst, da Jakob Rasmussen med ti sekunder tilbage på uret - med værterne i helbanepres - afgjorde løjerne til slutresultatet 28-26.

Joaquim Nazaré blev topscorer med otte mål i sejren.