STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen om jubilæumskamp: Bliver en festdag

Af Nicklas Thygesen

Lørdag eftermiddag erstattes Skjern Bank Arena for en kort stund med Jyske Bank Boxen i Herning. 

Skjern Håndbolds 30-års jubilæum markeres med storkampen mod Aalborg Håndbold, som vestjydernes René Rasmussen har set frem til i efterhånden mange måneder. 

- Det bliver en kæmpe festdag for hele klubben med mange tusinde tilskuere på tribunerne i Boxen. Omgivelserne og rammerne bliver fantastiske, og så håber vi på den ultimative gave med to grønne point efter 60 minutter. 

- Vi har set frem til den her lørdag i flere måneder, og håber at rigtig mange fans, sponsorer og alle dem, som har været med på Skjern-rejsen gennem de sidste 30 år, vil tage turen til Herning. Skjern Bank Arena er vores trygge base, men vi har af flere omgange oplevet Jyske Bank Boxen fra sin allerbedste side - blandt andet i Champions League-opgøret mod PSG - hvor stemningen var helt magisk. Vi håber, at stemningen rammer tilnærmelsesvis samme højder på lørdag, så Aalborg bliver sat under massivt pres, siger René Rasmussen.

I ankomsthallen til Jyske Bank Boxen kan du vende vejen forbi Fanshoppen, hvor de grønne spillertrøjer og en ny fantrøje er til salg. 

Der er kampstart i Jyske Bank Boxen kl.16.10, og du kan fortsat nå at sikre dig en plads på lægterne HER

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER