STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen: Vi har fået bygget et fort

Af Nicklas Thygesen

Tilbage og hjemme i Skjern Bank Arena.

Efter to sejre på udebane i henholdsvis Sønderborg og Herning, løber de grønblusede for første gang i indeværende sæson på banen i Skjern Bank Arena onsdag aften.

En hjemmebane som i sidste sæson virkelig viste sit værd. 

- Vi fik bygget et fort op i sidste sæson, hvor det var begrænset med pointtab. Masser af tilskuere på tribunerne som var stærkt medvirkende til, at udeholdene blev lagt under stort pres. Det håber vi virkelig gentager sig i denne sæson med start allerede fra i morgen.

- Folk skal frygte at komme til Skjern Bank Arena, og her spiller vores publikum en kæmpe rolle, siger René Rasmussen, der forudser endnu et tæt opgør mod de lyseblå fra SønderjyskE.

- Det bliver en fed kamp med en masse intensitet, som tilfældet var i Sønderborg. Vi har analyseret pokalkampen meget grundigt igennem, og der er flere områder i begge ender, hvor vi kan forbedre os og skrue endnu mere op. Noah Guadin og Andreas Lang var dem, som voldte os problemer sidst, så formår vi at holde dem nede på et fornuftigt niveau, så har vi rigtig gode chancer igen i morgen, siger René Rasmussen.

Der er fortsat billetter til rådighed. Køb billet HER

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER