STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

René Rasmussen: De skal frygte at komme til Skjern Bank Arena

Af Kristian Bro

René Rasmussen og resten er Skjern-mandskabet er fortsat ubesejret på hjemmebane siden Mathias Madsens ankomst til Skjern. Senest blev det til sejr på 25-22 over Mors-Thy.

Selvom Skjern-angrebet til tider ikke var flydende, var der stadig flere positive ting at tage med fra kampen.

- Først og fremmest fik vi to vigtige point. Vi fik kæmpet den hjem og viste coolness. Selv om det ikke var den mest seværdige kamp, så lærer vi meget fra kampe som disse.

- Vores angrebsspil virkede lidt hakkende undervejs, og vi havde ikke helt midlerne til at åbne deres forsvar. Heldigvis, havde vi Bonde, som igen tog fra i målet, hvilket gjorde, at vi stille og roligt kom tilbage i kampen, siger Rene Rasmussen. 

Bjerringbro-Silkeborg, Ribe-Esbjerg og Mors-Thy er de tre hold, som har gæstet Skjern Bank Arena, hvor Mathias Madsen har været cheftræner. Alle tre hold er blevet sendt hjem med et nederlag. René Rasmussen trives under den nye træner. 

- Vi har ændret vores indstilling lidt siden Mathias kom til klubben. Han stiller store krav til os, hvilket har haft en god effekt. Ingen er i tvivl om, hvordan vi skal spille, hvilket gør det nemmere for hver enkelt spiller.

- Vores hjemmebane har været stærk på det seneste, hvilket også har løftet vores selvtillid. Andre hold skal frygte at komme til Skjern Bank Arena, og det er vi godt på vej hen imod, siger Skjern-fløjen.

Mathias Madsens mandskab skal i aktion igen d. 19. december i Skjern Bank Arena mod Skive fH. 

NYHEDER