STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Topscorer-Tangen om kanonmål: En forløsning

Af Nicklas Thygesen

En underhåndsscoring med norsk afsender - trukket nede fra gulvet og helt op i det ene hjørne afgjorde definitivt torsdagens opgør mod Mors-Thy.

Eivind Tangens kanonmål - som du kan se nederst i artiklen - betød nemlig forløsning og to point sent torsdag aften. 

- Der kom lidt følelser frem i mig, selvom det ikke er det, som jeg er allermest kendt for. Men det er var en forløsning for mig, uden tvivl - også fordi, at kampen definitivt var lukket der. Vores tredje hjemmebanesejr i træk betyder meget for os allesammen, selvom vi ikke leverede på topniveau.

- Alle hæfter sig ved, at vores angrebsspil ikke fungerede særlig godt, men jeg vælger at fremhæve vores defensiv, som var tæt på perfekt til tider. Vi har fundet en tryghed og en base defensivt med en god keeper i Christoffer Bonde, og så behøves vi ikke altid lave 30-35 mål for at vinde. Vi havde det ikke altid lige let i går, men vi vandt - og så er jeg egentlig lidt ligeglad med, hvordan det kom i hus.

- Der er selvfølgelig en masse ting, som vi kan arbejde med offensivt stadigvæk. Men det er en virkelig god følelse, at gå fra banen i går med to point, selvom vi ikke leverede på topniveau. Det kendetegner bare et tophold, som vi gerne vil være, og anser os selv som, siger Eivind Tangen.