STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Sådan følger du Skjern Håndbolds kampe i EHF European League 2023/24

Skjern Håndbolds europæiske kampe i 2023/24-sæsonen streames alle online på ny kanal.

Skjern Håndbold er kvalificeret til en europæisk klubturnering for 18. gang i klubbens historie – til gruppespillet i EHF European League, hvor kroatiske RK Nexe, slovakiske MKS Povazska Bystrica og portugisiske ABC de Braga / UMINHO venter i 6 kampe – 3 ude og 3 hjemme – i efteråret 2023.

I seneste sæson, hvor Skjern Håndbold ligeledes deltog i EHF European League, blev kampene transmitteres på Viaplays kanaler. Efterfølgende er Viaplays aftale med den schweiziske sportsmarkedsføringsvirksomhed InFront, der indeholdt rettighederne til at transmittere kampene i alle europæiske klubturneringer i Skandinavien, udløbet.

Da der på nuværende tidspunkt ikke er kommet en ny aftale i stand, som gælder EHF European League i sæsonen 2023/24, vises EHF European League på InFronts nye online streaming-platform, Handball-Kanalen.tv, hvor samtlige kampe fra de europæiske klubturneringer, på nær de EHF Champions League kampe som DR transmitterer, kan streames.

Du finder den nye streamingkanal HER.

Fakta om streaming via Handball-Kanalen.tv.

- Alle opgør i de europæiske klubturneringer EHF European League og EHF Champions League for kvinder og mænd - både Skjern Håndbolds og resten af holdenes - streames via den nye streaming kanal Handball Kanales – med undtagelse af de EHF Champions League kampe som DR transmitterer.

- Der er både mulighed for at købe enkelte kampe til 13 euro (cirka kr. 100,-) pr. kamp eller et månedsabonnement for 25 euro (cirka kr. 185) pr. måned. Månedsabonnementet giver adgang til kampene i EHF European League og EHF Champions League. Eventuel opsigelse af det månedlige abonnement træder i kraft ved slutningen af faktureringsperioden. Læs mere HER.

- Kampene på Handball Kanalen, der streames i en opløsning på 1080P og 50 FPS, kan tilgås via forskellige enheder:

* Direkte på dit TV via Apple TV+ eller via Chromecast fra PC, smartphone eller tablet
* Gennem appen ”Handball Kanalen” som kan hentes til telefon og/eller tablet med iOS, iOS Ipad eller Android
* Via PC direkte fra Handball Kanalens hjemmeside

- Foruden livestreaming af diverse kampe tilbyder Handball Kanalen også højdepunkter fra kampene, rundens bedste mål og redninger, rundens hold, at kampene kan ses eller genses On Demand og meget mere

- Alle Skjern Håndbolds kampe sendes med dansk kommentator

- Rabatkode:
Med rabatkoden SKJERN20 får du 20% rabat på det månedlige abonnement. Rabatkoden gælder ikke, hvis du ønsker at købe adgang til enkelte kampe. Rabatkoden og rabatten gælder for hele sæsonen – eller hvis du ønsker at opsige dit månedsabonnement, inden sæsonen slutter.

Bemærk:
Det er vigtigt at påpege og understrege, at Skjern Håndbold ikke er involveret i streaming-platformen, som udelukkende drives af InFront. Oplever du tekniske problemer, eller har problemer med- eller spørgsmål til login, betaling, abonnementer eller lignende, så er det InFronts support, du skal henvende dig til gennem deres hjemmeside.

Husk at du fortsat kan købe billetter til alle hjemmekampe i EHF European League i Skjern Bank Arena HER

NYHEDER