STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-anfører: Der venter en heksekeddel

Af Nicklas Thygesen

Der venter en berygtet udebane tirsdag aften for Skjern-mandskabet, når Emil Bergholt og holdkammeraterne møder RK Nexe.

GOG, Bjerringbro-Silkeborg og Ribe-Esbjerg har tidligere været på besøg i det kroatiske - uden sportslig succes - og derfor er Skjern-anføreren godt klar over, hvilken præstation der skal leveres i aften, hvis vestjyderne skal hjem med point. 

- Først og fremmet har vi revanche til gode efter opgøret i Skjern Bank Arena, hvor vi langt hen af vejen havde gode muligheder for at minimum tage et point med derfra.  

- I aften er vi udemærket klar over, at vi kommer til at møde et helt andet hold, der vil spille utrolig hårdt og forsøge at kyse os. Men vi glæder os helt vildt til at spille europæisk håndbold igen - ikke mindst foran en lidt anderledes Balkan-kulisse, hvor det formentlig bliver en heksekeddel, og hvor vi kommer under stort pres. 

- Men det er dét, som vi har set frem til at opleve, siden vi kvalificerede os til gruppespillet. Det er gruppens førerhold på deres berygtede hjemmebane som venter, og derfor skal vi op og ramme vores absolutte topniveau, hvis vi skal hjem til Danmark med point, siger Skjern-anføreren Emil Bergholt.

Der er kampstart i aften kl.20.45. 

Opgøret vises direkte på TV3 Sport.