STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-assistent forlænger aftalen

Når Henrik Kronborg til sommer overtager ansvaret for Skjern-mandskabet, så bliver det med Kasper Søndergaard som sparringspartner på bænken.

Assistenttræneren har nemlig forlænget aftalen med vestjyderne frem til sommeren 2023, og vil allerede nu indgå i et tæt samarbejde med den midlertidige cheftræner, Mathias Madsen.

- Vi er meget tilfredse med, at Kasper Søndergaard har sagt ja til at fortsætte i klubben. Han kommer med et stort engagement, har en kæmpe rutine fra sin egen karriere og et klogt håndboldhoved, som Mathias Madsen og senere Henrik Kronborg får stor gavn af i deres fremtidige samarbejde.

- Set i lyset af, at vi i en periode har været nødsaget til flere ændringer i trænerstaben, glæder vi os over, at Søndergaard fortsætter og dermed kan være med til fastholde noget kontinuitet, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Kasper Søndergaard var ikke mange sekunder om at træffe sin beslutning, da snakken om kontraktforlængelse kom på bordet.

- Jeg har sagt ja, fordi jeg elsker at være her, og fordi klubben udvikler sig konstant i en positiv retning. Jeg har lært en masse under Claus Dalgaard- Hansen, og ser frem til at dygtiggøre mig endnu mere i min trænergerning under Mathias Madsen og Henrik Kronborg. Vi skal tilbage permanent i toppen, som Skjern Håndbold har været i så mange år, og det vil jeg gøre alt for at bidrage til, siger Kasper Søndergaard.

Rasmus Hauge, der sammen med Kasper Søndergaard og Claus Dalgaard-Hansen har udgjort trænertrioen hidtil, har fortsat kontrakt sæsonen ud, og vil efter eget ønske bruge endnu flere resurser i andre funktioner - herunder på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern.