STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-assistent: Vi rykker os i den rigtige retning

Af Kristian Bro

Rasmus Hauge var skuffet over nederlaget i torsdagens træningskamp mod KIF Kolding. Til trods for et smalt nederlag, var der flere positive takter at tage med fra kampen.

- Vi er i fuld gang med en proces hen imod sæsonstarten. Vi havde nogle ting, som vi skulle prøve af – spille syv mod seks, to venstrehænder i bagkæden og have spillet Jesper Konradsson ind på holdet igen, eftersom han har været lidt småskadet her i opstarten. Vi nåede det, vi gerne ville, men vi er selvfølgelig ikke tilfredse med, at vi tabte kampen, siger Rasmus Hauge.

Det var ellers et Skjern-mandskab, som kom flyvende fra start i gårsdagens kamp, og kunne gå til pause med føring på 15-10. Vestjyderne havde svært ved at holde den gode rytme i anden halvleg, hvilket resulterede i et nederlag på 30-29.

- Vores første og anden halvleg var to vidt forskellige kampe. I første halvleg havde vi god aggressivitet i forsvaret, det havde vi slet ikke efter pausen. Vi tabte simpelthen for mange dueller, hvilket KIF Kolding udnyttede med deres store stregspillere, siger Skjern-assistenten.

Næste kamp for de grønblusede er den 25. august, hvor vestjyderne møder IK Skovbakken i pokalturneringen. Indtil da skal der bygges videre på de gode takter, fortæller Rasmus Hauge.

- Vi skal arbejde videre med de planer, vi har. Det er en gældende kamp mod Skovbakken, derfor skal vi ikke eksperimentere – det handler udelukkende om at vinde og gå videre, siger han.

NYHEDER