STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-back øjner comeback

Af Kristian Bro

Den 8. september blev Jonathan Würtz opereret grundet en bruskskade i knæet. Nu øjner bagspilleren et comeback i det nye år.

- Alt i alt står det godt til. Genoptræningen er gået lige efter planen, så det er dejligt at have lidt medvind i en ellers svær periode. 

- Lige nu er jeg begyndt at være med i opvarmningen til træning. Jeg får skudt lidt på mål, og øger tempoet stille og roligt, siger Jonathan Würtz.

Skjern-backen regner med at være klar til kamp efter jul.

- Jeg er først helt klar i det nye år. Mit mål er, at jeg skal træne godt med i december, og så har jeg hele januar til at pudse formen af og blive kampklar til forårssæsonen, siger Skjern-backen.

Selvom bagspilleren har haft en uheldig skadehistorik i Skjern-trøjen, er motivationen ikke til at tage fejl af.

- Min motivation for at komme stærkt tilbage er stor. Jeg har desværre prøvet at være ramt af skader før, men jeg er blevet mentalt bedre til at håndtere det. I stedet for at have ondt af mig selv, har jeg brugt meget tid i styrkelokalet og fået bygget mere fysik på. 

- Så jeg er meget fortrøstningsfuld og glæder mig til at være 100% tilbage. Jeg har endnu ikke prøvet at spille i en fyldt Skjern Bank Arena - det ser jeg meget frem til, siger Jonathan Würtz.