STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-cheftræner stopper til sommer

Skjern Håndbold skal på jagt efter en ny cheftræner til sommer.

Henrik Kronborg, der er i gang med sin anden periode i Skjern Håndbold, har meddelt den vestjyske klub, at han ikke er i spil til at forlænge kontrakten, når den udløber i sommeren 2024.

- Vi har forståelse for og respekterer Henrik Kronborgs beslutning - og er samtidig taknemmelige for, at afklaringen er kommet i så god tid. Vi er allerede godt i gang med rekrutteringen til denne vigtige post, men nu ser vi frem til - og glæder os til den femte sæson med Kronborg i spidsen, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Cheftræneren har på sine fire år i klubben vundet DM-guld, pokalguld og Super Cup, mens det i forrige sæson blev til pokalsølv.

- Efter fire fantastiske år har jeg valgt, at den kommende sæson bliver min femte og sidste i Skjern Håndbold i denne omgang. De første fire sæsoner har alle indeholdt finaler eller medaljer, hvilket vi kan være stolte over. Vi har en spændende trup igen i år, hvor jeg og spillerne vil gøre alt for, at vi også i denne sæson kan hente endnu flere medaljer hjem til Skjern, siger Henrik Kronborg.