STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern er klar til 1/8-finalerne

Af Nicklas Thygesen

Kønt og poleret blev det aldrig, men Skjern-mandskabet leverede den nødvendige indsats tirsdag aften.

To point blev sat ind på kontoen med sejren på 27-23 over østrigske Alpla Hard, hvilket betyder, at vestjyderne definitivt er klar til 1/8-finalerne i EHF European League. 

Gæsterne fra Alpla Hard spillede klogt, trak tempoet ud af kampen og var utrolig aggressive i defensiven, hvorfor opgøret aldrig kom op i samme høje niveau, som tilfældet var i lørdagens historisk store sejr over KIF Kolding. 

Trods det lave tempo, så var der flere gode og desværre også knap så opløftende ting at berette om. Anfører Bergholt gik forrest på ny, og leverede i samarbejde med Jonathan Würtz en fin indsats i vestjydernes midterblok, mens Jørgen Rasmussen udnyttede startpladsen med to scoringer og flere flotte erobringer defensivt. 

Desværre måtte både Jonathan Würtz, Lasse Mikkelsen og Mikkel Lang udgå undervejs med smerter og skavanker, som vi endnu ikke kender omfanget af.

I slutminutterne blev der officiel debut til akademi-stregspilleren Harald Pedersen, der til allersidst nåede at komme på tavlen i sin første optræden for de grønne foran 2118 tilskuere i Skjern Bank Arena.

Emil Bergholt blev topscorer med syv mål i sejren.

Næste opgave for de grønne er i Jyske Bank Boxen til Santander Final4.