STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj har revet korsbåndet over

Efter syv minutters spil udgik Lasse Uth med knæsmerter i tirsdagens udesejr mod Bjerringbro-Silkeborg.

Efterfølgende scanninger hos Capio Viborg har bekræftet, at Lasse Uth har revet det bagerste korsbånd over i det højre knæ, hvorfor der venter en skadespause på 4-5 måneder.

- Det føles urimelig tungt lige nu. Sæsonen er nærmest først lige startet, og der venter en masse store og vigtige kampe i tre turneringer. Men nu må jeg se fremad, når skuffelsen har lagt sig, og så vil jeg gøre alt for at komme stærkere tilbage – og samtidig hjælpe holdet med alt det jeg kan fra sidelinjen, siger Lasse Uth.

Behandlingsforløbet for Lasse Uth bliver uden en operation, mens venstrefløjen i de kommende måneder skal være iført skinne.

- Vi havde en ret klar indikation om, at der var tale om det bagerste korsbånd allerede, da Lasse kom ud på bænken i tirsdags. Det står nu klart efter, at Lasse er blevet scannet hos Capio Viborg, at det bagerste korsbånd er revet over, hvorfor der venter en længere genoptræningsperiode, inden Lasse efter planen forventes tilbage, når anden halvdel af sæsonen starter op i februar, siger fysioterapeut i Skjern Håndbold, Hans Jensen.

NYHEDER