STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter erstatning for skadesramt højrefløj

For en måned siden blev Morten Vium alvorligt skadet i udekampen mod Povazska Bystrica i EHF European League.

Den rutinerede højrefløj, der i sommer vendte hjem til den vestjyske klub efter ti år, måtte udgå efter et solouheld i Slovakiet, hvor dommen lød på en pause i op til et år.

Derfor har de grønblusede nu været på jagt efter en midlertidig erstatning, hvor 25-årige Nikolai Vinther er blevet hentet ind for resten af sæsonen.

- Det er ingen hemmelighed, at Skjern Håndbold er en af de store i dansk håndbold, og derfor er det helt automatisk meget interessant, når klubben henvender sig. Jeg ser det som en virkelig stor mulighed, og glæder mig allerede til en spændende halvsæson med blandt andet europæiske kampe i EHF European League, siger Nikolai Vinther.

Sportschef i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, udtaler:

- Siden Morten Viums uheldige skade har vi været på udkig efter en fuldgod erstatning, og derfor er vi meget tilfredse med, at Nikolai Vinther spiller i den grønne trøje i resten af sæsonen. Han er en dygtig fløjspiller, som desværre har fået flere år spoleret af skader, men som nu er fit for fight. Vi er glade for, at Nikolai er trådt til for at hjælpe os i en noget presset situation på højrefløj, hvor vi nu er dækket godt ind med ham og René Rasmussen i den resterende del af sæsonen, siger sportschefen.

Nikolai Vinther havde mandag formiddag første træning med sine nye holdkammerater.