STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter keeper med ligaens højeste redningsprocent

Christoffer Bonde har underskrevet en to-årig aftale med Skjern Håndbold.

Manden bag HTH Herreligaens højeste redningsprocent skal vogte målet for de grønne.

Den tidligere Århus Håndbold-keeper, 22-årige Christoffer Bonde, har sat sin signatur på en to-årig kontrakt med de grønblusede, hvor han tiltræder til sommer.

Den kommende Skjern-keeper har været forrygende i denne sæson, hvor Bonde er indehaver af ligaens højeste redningsprocent på 34,9 %. Derfor har Bondes underskrift været eftertragtet af mange klubber i ind- og udland, men valget endte på de grønblusede.

- Skjern er en storklub, der stræber efter at spille med om medaljer hvert år, og derfor var beslutningen ikke svær. Skjern er en traditionsrig klub, der gennem de sidste mange år har vundet alt i Danmark, og er blevet fast inventar i toppen af ligaen – og den status og placering vil jeg gøre alt for at bidrage til at fastholde, siger Christoffer Bonde.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har snakket utrolig meget med Jesper Dahl om Skjern, og han har kun haft positive ting at fortælle. Blandt andet om en fantastisk fed kultur, en ægte håndboldby med stor opbakning fra fans og sponsorer og en klub, der altid udvikler sig – og det ser jeg frem til at blive en del af, siger den kommende Skjern-keeper.

Målmandsrokade: To forlængelser på plads
Bonde skal danne målmandsduo med Robin Haug, der har forlænget aftalen frem til 2023.

Samtidig har Svend Rughave forlænget kontrakten til 2024, mens han i den kommende sæson udlejes til Lemvig-Thyborøn. En konstellation, som cheftræner Claus Dalgaard- Hansen er meget tilfreds med.

- Der er i mine øjne strikket en løsning sammen, hvor alle er vindere. Jeg er utrolig glad for, at vi kan forlænge med Svend Rughave og leje ham ud. Svend har et stort potentiale, men for at sikre hans gode udvikling, skal han have flere kampminutter i benene.

- Da muligheden for Christoffer Bonde opstod var det bare om at slå til. Bonde har været inde i en god udvikling i Århus Håndbold, og specielt i denne sæson har han stået på et imponerende niveau. Jeg er sikker på, at Christoffer Bonde og Robin Haug bliver et stærkt makkerpar, der både i samarbejde og i skarp konkurrence kan hjælpe os frem til gode resultater, siger cheftræner Claus Dalgaard-Hansen.

NYHEDER