STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter rutineret stregspiller i Champions League-klub

Afløseren for Bjarte Myrhol er på plads.

På pressemødet i tirsdags kunne sportschef Thomas Klitgaard løfte sløret for, at Myrhols afløser snart var på plads.

Valget er faldet på 30-årige Senjamin Buric fra de kroatiske mestre, RK Zagreb. En spiller, som sportschefen forventer sig meget af.

- Senjamin Buric har gennem de sidste mange år vist høj international klasse på stregen for både RK Zagreb, HBC Nantes og Gorenje Velenje. Vi har haft fornøjelsen af at møde ham flere gange i Champions League og EHF Cup, hvor vi ofte kom på overarbejde med at kontrollere ham.

-  Buric er en helt anden type end Bjarte Myrhol. Han er god i højden, en stærk screeningsspiller med stor fysik, og så dækker han glimrende op i midterforsvaret, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Den bosniske landsholdsspiller, der har underskrevet en to-årig kontrakt med vestjyderne, ser frem til at trække den grønne trøje over hovedet.

- Skjern Håndbold er en stor klub i Europa, der har præsteret flot på den internationale scene gennem de sidste mange år. Jeg har store forventninger til skiftet – og det håber jeg også, at fansene har til mig. Jeg skifter til Skjern for at vinde titler, siger Senjamin Buric, der skal danne stregduo med Emil Bergholt.

Senjamin Buric, der er tvillingebror til Flensburg-Handewitt-keeperen Benjamin Buric, har scoret 32 mål i Champions League i denne sæson.