STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter svensk VM-sølvvinder

Vestjyderne har skrevet under med den ombejlede svenske landsholdsspiller, Alfred Jönsson.

23-årige Alfred Jönsson, der til dagligt optræder for Hannover-Burgdof i den tyske Bundesliga, skal til sommer optræde i den grønne Skjern-trøje.

Den svenske venstreback og playmaker, som fik sit internationale gennembrud ved VM- slutrunden i Egypten, har underskrevet en to-årig kontrakt med Skjern Håndbold.

En underskrift, som sportschef Thomas Klitgaard er meget begejstret for.

- Vi er meget stolte over, at Alfred Jönsson valgte os. I sine to år i Bundesligaen og senest til slutrunden i Egypten satte han en tyk streg under de store kvaliteter, som han besidder. Han har et kæmpe potentiale med en masse x-factor, siger Thomas Klitgaard.

Alfred Jönsson følger trop med Emil Bergholt og Lasse Uth, der tidligere er præsenteret som nye ansigter til den kommende sæson – og ambitionerne de er store, siger den svenske landsholdsspiller.

- Skjern Håndbold er en stor klub i Danmark, og klubbens målsætningerne matcher mine. Jeg kommer til Danmark for at jagte titler.

- Jeg har rådført mig med mange andre spillere, der har et indgående kendskab til Skjern Håndbold – og alle referencerne har været positive. Klubben arbejder topprofessionelt, og jeg blev imponeret meget tidligt i forløbet, siger Alfred Jönsson, der står noteret for 77 mål og 45 assists i 22 kampe for Hannover-Burgdorf i denne sæson.

Inden skiftet til Bundesligaen og Hannover-Burgdorf spillede Jönsson i svenske Lugi HF. Trods sin unge alder blev bagspilleren tre år i træk kåret til All-Star-holdet i ligaen.

NYHEDER