STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-keeper: Det som vi har ventet på

Af Nicklas Thygesen

Om to dage løber han på banen til sin første slutspil i målet for de grønne. 

23-årige Christoffer Bonde, der i forrige uge blev kåret til Årets Hold i selskab med holdkammeraterne Lasse Mikkelsen og René Rasmussen, ser i den grad frem til slutspillets åbning på torsdag i Fredericia.

- Det er det, som vi har ventet på og kæmpet for hele sæsonen, siger Christoffer Bonde efter den netop afsluttede træning tirsdag middag. 

- Vi har kæmpe respekt for Fredericia HK og deres hjemmebane især. Det er ikke verdens sjoveste sted at spille som udehold, men vi er overbeviste om, at vi har kvaliteterne til at slå dem igen på torsdag, siger han.


Bonde står noteret for 342 redninger i denne sæson. 

Bonde og Skjern går ind til puljen med et enkelt points forspring ned til Fredericia HK og Mors-Thy. Et forspring, der på forhånd er blevet skabt gennem 3. pladsen i grundspillet, som kom i hus - blandt andet via et stærkt vestjysk forsvar. 

En defensiv konstellation, som har lukket færrest mål ind af alle hold i grundspillet i HTH Herreligaen. 

- Gennem de sidste mange måneder af grundspillet har vi haft et stærkt forsvar, som har været grundstenen i vores præstationer. Vi har kæmpe tro på, at vi kan komme langt i år - første step er at blive minimum nummer 2 i puljen, og så kan alting ske. Men det kræver, at vi specielt defensiv rammer det samme høje niveau, som vi har leveret hidtil i denne sæson, siger Christoffer Bonde, der sammen med Anton Hagvall blot er blevet passeret 751 gange i indeværende sæson.

- Folk har selvtillid og tro på egne evner. Vi har vist over hele sæsonen - og senest mod Aalborg - at vi kan spille tæt op med alle. Snart går det for alvor løs, og vi glæder os helt vild, siger Bonde. 

Du kan se Skjern-keeperen og holdkammeraterne i aktion på torsdag kl.20.00 på TV2 Sport.