STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern nærmede sig stort comeback, men faldt til slut

Af Nicklas Thygesen

René Rasmussens udligning til 22-22 med ti minutter igen fik taget til at lette i Skjern Bank Arena foran rekordpublikummet.

Men de 3264 tilskuere i det vestjyske kom ikke tættere på en Skjern-sejr tirsdag aften. Seks tyske scoringer på stribe punkterede det store comeback, der slutteligt endte med en sejr til gæsterne på 28-23.

Kronborg og Søndergaards drenge fik en hård start, hvor specielt hjemvendte Mathias Gidsel leverede på sit ypperste med fire scoringer indledningsvist. 10-4 til Füchse Berlin efter 14 minutters spil.

Men efter en haltende indledning med tysk dominans og et vestjysk hold, der havde svært ved at kreere chancer, begyndte Bonde at tage fra i målet, mens indskiftede Jakob Rasmussen kom ind med tiltrængt fart og gåpåmod.

Den tyske pauseføring på 14-11 blev via en stærk defensiv indsats, endnu flere redninger fra Bonde og et par kontrascroinger fra René Rasmussen reduceret til 22-22 - og få minutter senere udligning til 22-22.

Men her knækkede det. Et stolpeskud og to-tre tekniske fejl blev straffet prompte af Gidsel, Holm og kompagni, der tog første stik i Skjern Bank Arena med en sejr på 28-23.

René Rasmussen, Jakob Rasmussen og Simen Pettersen delte topscorerværdigheden med fire mål for de grønne.