STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern sælger målmand til Mors-Thy

Svend Rughave er blevet købt fri af kontrakten i Skjern Håndbold, der oprindeligt løb frem til 2023.

Rughave, der i denne sæson var udlejet til Lemvig-Thyborøn, har sat sin underskrift på en tre-årig kontrakt med Mors-Thy Håndbold gældende fra sommeren 2022.

Sportschef Thomas Klitgaard glæder sig på Rughaves vegne, og lader samtidig en dør stå åben for den talentfulde keeper.

- Svend Rughaves potentiale er fortsat rigtig stort. Han er stadig en ung keeper, men han har alle forudsætninger for at komme rigtig langt. Han har brug for at stå mange minutter, og med Christoffer Bonde og Robin Haug på kontrakt i Skjern Håndbold til den kommende sæson, så var det en oplagt mulighed for Rughave, da Mors-Thy tilbød at købe ham ud af kontrakten.

- Vi glæder os til at følge Svend Rughaves udvikling i de kommende sæsoner, og så må tiden vise, om han vender tilbage i Skjern-trøjen senere i karrieren, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Svend Rughave nåede at stå en enkelt sæson i Skjern-målet, inden turen som sagt gik til Lemvig-Thyborøn.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været lidt nogle hektiske år for mig med forskellige klubskifter, så jeg glæder mig til at få ro på. Det giver så god mening at komme hjem i vante rammer - også selvom jeg holder meget af Skjern Håndbold.

- Men jeg er glad for, at fremtiden er på plads. Selvom det blev et kortere ophold i Skjern-målet end jeg havde drømt om, så er jeg slet ikke afvisende for vende tilbage på et tidspunkt, hvis timingen er rigtig for både klubben og mig, siger Svend Rughave.