STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern sælger stregspiller til Bundesligaen – og henter bagspiller hjem

Sveinn Jóhannsson er med øjeblikkelig virkning blevet solgt til den tyske bundesligaklub, GWD Minden.

Den islandske stregspiller, der kom til den vestjyske klub i sommer, har underskrevet en kontrakt med bundesligaklubben frem til sommeren 2024.

- Jeg har altid drømt om at spille i Bundesligaen, og nu opstod der en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Det lå ikke i kortene, at jeg ikke skulle færdiggøre min kontrakt i Skjern, men jeg er glad for, at klubben havde forståelse for mit ønske om at prøve mig af i Tyskland.

- Det har virkelig været nogle gode måneder for mig i Skjern, og jeg tager rigtig mange ting med videre. Jeg kom til klubben som en skadet spiller, men Hans og John i sundhedssektoren har haft fuldstændig styr på tingene. Den hjælp jeg har fået fra dem og klubben, er jeg virkelig taknemmelig for, og jeg ser frem til at følge holdet resten af sæsonen fra det tyske, siger Sveinn Jóhannsson.

Med salget af Sveinn Jóhannsson har den vestjyske klub samtidig hentet Jonathan Würtz hjem fra lejeaftalen med Lemvig-Thyborøn med øjeblikkelig virkning.

- Det har været nogle hektiske dage, men jeg er virkelig glad for udfaldet. Jeg har lært en masse i Lemvig-Thyborøn med det store ansvar, der har fulgt med. Vigtigst af alt så har kroppen det godt, og jeg har lagt på fysisk, og derfor føler jeg mig også klar til at vende hjem til Skjern – og tage det næste skridt. Det har været en god og sund udfordring for mig i Lemvig-Thyborøn, og nu ser jeg frem til at løbe på banen igen i Skjern Bank Arena, siger Jonathan Würtz.

Sportschef i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, udtaler:

- Der er kun vindere i aftalen. Vi er stolte over, at Sveinn Jóhannsson er vendt så stærkt tilbage på banen, så hans drøm om Bundesligaen er blevet realiseret. Samtidig har Jonathan Würtz fået lærerig erfaring i Lemvig-Thyborøn med en masse spilletid og ansvar, så han nu vender hjem i en ny og forbedret udgave. 

- I den sammenhæng skal der lyde en stor tak til Lemvig-Thyborøn og Søren Pedersen for samarbejdet i det seneste halve år omkring Jonathan Würtz. I den samlede vurdering tæller det også med, at det er en ganske fornuftig aftale økonomisk set for klubben, siger Thomas Klitgaard.