STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern sikkert videre til 6. runde

Af Nicklas Thygesen

Kvalitetsforskellen var som forventet stor, da Skjern Håndbold tirsdag aften mødte Vejle Håndbold Klub i 5. runde af pokalturneringen. 

Foran en virkelig flot kulisse i DGI Huset med over 800 fremmødte tilskuere blev værterne, der til dagligt befinder sig i 3. division, besejret med 47-13 efter en pauseføring på 21-5. 

Fra kampens start var der et glædeligt gensyn og comeback til René Rasmussen, der efter fire og et halvt måneds skadespause var tilbage for de grønne. 30 minutters spilletid blev til en fejlfri præstation og fire scoringer på fire forsøg.

Stedfortræderen efter pausen, Justin Soutoule, leverede ligeledes varen med seks scoringer, ligesom Jakob Rasmussen, Oliver Norlyk og Lasse Uth var scoringssikre i gennembrudsspillet, fra distancen og fra fløjen. 

Sidstnævnte blev topscorer med ti scoringer i storsejren, mens keeperduoen Bonde og Haug blev noteret for sammenlagt 18 redninger. 

Med sejren er Skjern Håndbold klar til 6. runde, som der trækkes lod til den 3. april. Opgøret skal afvikles inden sommerferien.