STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern skifter cheftræner før tid

Skjern Håndbold stopper samarbejdet med cheftræner Henrik Kronborg med øjeblikkelig virkning.

Mathias Madsen overtager ansvaret som cheftræner på en kontrakt, der er gældende frem til sommeren 2027.

- Efter en udfordrende sæsonstart præget af skader og manglende sportslige resultater trænger vi til at starte på en frisk, hvilket vi nu tager konsekvensen af.

- Vi er blevet enige med Mathias Madsen om en aftale gældende fra sommeren 2024 og tre år frem, men set i lyset af vores nuværende spillemæssige udfordringer har vi valgt at starte dette samarbejde før tid, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, udtaler:

- Kontinuitet er et vigtigt element i vores overordnede strategi, og derfor ærgrer det os, at vi har været nødsaget til at stoppe samarbejdet. Henrik Kronborg har leveret et meget grundigt og professionelt stykke arbejde i sine over fire år i Skjern Håndbold, som fortjener stor anerkendelse.

- Såvel spillere som os omkring holdet bærer alle et medansvar for de
manglende resultater i denne sæson. Vi håber, at trænerskiftet kan være med til at give fornyet energi i truppen, som kan bringe os tilbage i den rigtige ende af tabellen, siger direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

Mathias Madsen står i spidsen for Skjern-mandskabet for første gang på lørdag, når TMS Ringsted kommer på besøg i Skjern Bank Arena.

NYHEDER