STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

13 mål på 14 forsøg: Kendte ikke scoringsrekorden

Af Nicklas Thygesen

Alt hvad han rørte ved gik ind tirsdag aften.

Viktor Bergholt var outstanding for de grønne i den anden gruppekamp i European League, hvor han med 13 scoringer på 14 forsøg leverede en pragtpræstation.

Undervejs begyndte tankerne om en mulig scoringsrekord at køre i hovedet på venstrefløjen, der dog ikke var klar over, hvor meget det krævede.

- Det eneste jeg tænkte var, at det gik virkelig godt, og alt gik ind. Det sad selvfølgelig lidt i baghovedet, at jeg muligvis kunne snige mig ind i historiebøgerne, men jeg var ikke klar over, hvor mange mål det krævede.

- Men jeg kunne godt se på Lasse Mikkelsen, da jeg blev skiftet ud i slutfasen, at han var en lettet mand, smiler Viktor Bergholt.

Mikkelsen står fortsat noteret i klubbens historie for flest scorede mål i én enkelt kamp med 16 scoringer for to sæsoner siden i slutspillet mod Mors-Thy.

Men scoringsrekorden var ligegyldig, fortæller Bergholt.

- Vi havde brug for en sejr. Det var det, vi kom efter. Vi vidste selvfølgelig godt på forhånd, at det var et hold, som vi burde slå. Men man må aldrig tage noget for givet, og jeg er meget tilfreds med, at vi leverede så professionel en indsats hele vejen igennem, siger Skjern-topscoreren.

NYHEDER