STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern smed sejren væk

Af Nicklas Thygesen

Den flotte ubesejrede stime lignede i lange perioder at skulle fortsætte for Mathias Madsens drenge.

Faktisk indtil to minutter før tid.

Efter en vaklende indledning i tirsdagens opgør mod Sävehof, begyndte værterne at røre på sig i slutningen af første halvleg - og igen efter pausen. Den svenske føring på 17-13 blev i løbet af 10-15 minutter forvekslet til en vestjysk føring på 26-23.

Velanført af Christoffer Bonde i målet og træfsikre Bergholt-brødre i modsatte ende.

Med tre minutter tilbage førte de grønblusede med 33-30, inden et voldsomt svensk comeback sikrede gæsterne sejren med 34-33.

Nederlaget betyder, at Skkjern-mandskabet nu er afhængige af øvrige resultater, samt skal vinde tirsdagens udekamp i Slovenien, hvis drømmen om en direkt plads i kvartfinalen skal indfries.

Emil Bergholt blev topscorer med syv mål.

Næste opgave er på søndag, når SønderjyskE gæster Skjern Bank Arena.