STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern tabte topkamp

Af Kristian Bro

Claus Dalgaard-Hansens drenge løb torsdag aften ind i et nederlag til Skanderborg-Aarhus Håndbold på 31-33.

Nederlaget skyldes primært en forfærdelig første halvleg. Der manglede aggressivitet og tacklinger i forsvaret. Mathias Bitsch og resten af udeholdet gjorde, hvad der passede dem. Derfor stod der 14-20 til gæsterne ved pausen.

Det store forspring blev for svært at indhente for Skjern i anden halvleg. Flere tekniske fejl fra udeholdet gjorde, at kampen blev spændende de sidste 10 minutter - men manglende skarphed fra Skjern gjorde, at sejren fortjent gik til Skanderborg-Aarhus Håndbold.

Lasse Mikkelsen blev topscorer med syv mål.

Skjerns næste kamp er mod GOG på onsdag i pokalturneringen. Her har vestjyderne muligheden for at spille sig til Final4 til foråret.