STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-topscorer: Både skuffet og glad

Af Nicklas Thygesen

Eivind Tangen lagde ikke skjul på, at han var en skuffet Skjern-spiller efter onsdagens lokalopgør - til trods for at hjemmeholdet var ganske få centimeter fra at snuppe begge point til sidst.

- Helt overordnet set skulle vi have vundet i går. Uden tvivl. Selvfølgelig skal vi være tilfredse med at få et enkelt point, for det kunne nemt have set anderledes ud til sidst, men jeg er stadig utrolig ærgerlig.

- Vi manglede de famøse sidste procenter - både hvad angår held og marginaler - men også i forhold til vores egen indsats. Vi gik ikke nok all-in på duellerne, men blev måske en smule kyst af deres aggressive forsvar, og det irriterer mig. Vi bakkede alt for meget på deres offensive forsvar, i stedet for at tage duellen og skabe pladsen til hinanden, og det kan vi ikke være tilfredse med. 

- Samtidig brændte vi igen alt for mange frie chancer. Havde vi bare haft lidt mere kynisme, så havde kampforløbet været en hel anden. Men det siger også noget om vores potentiale, at vi er utilfredse med at få et point på udebane i et lokalopgør, hvor hallen var oppe og koge.

- Så et point betyder selvfølgelig mega meget for os alle. Havde vi vundet i går, så havde vi fået en rigtig fin start på sæsonen - omvendt havde et nederlag betydet, at jeg ikke havde været tilfreds. Så jeg står tilbage med en lidt blandet oplevelse, men glad for, at vi i de to svære udebanekampe mod Fredericia og TTH alligevel tager point med derfra, selvom vi sagtens kunne have haft nul, siger Eivind Tangen.