STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-træner skuffet efter GOG-nederlag

Brændte chancer, tekniske fejl og halvhjertet forsvarsspil sendte vestjyderne hjem til Skjern med et nederlag i træningskampen mod fynboerne.

Claus Dalgaard-Hansen var skuffet over vestjydernes præstation.

- I forsvaret tabte vi alt for mange dueller. Det er okay, at man begår en fejl, men at GOG kunne straffe de samme fejl gentagne gange, må ikke kunne lade sig gøre.

- I modsatte ende handlede det om manglende effektivitet. Vi fik spillet os til mange fine chancer, men vi gjorde Søren Haagen til verdens bedste målmand, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Skjern-holdet spiller deres sidste træningskamp på fredag, hvor Mors-Thy kommer på besøg. Cheftræneren forventer at se et Skjern-holdet med en anden indstilling på fredag.

- Jeg forventer væsentligt mere energi og tænding fra spillerne på fredag, hvor vi møder Mors-Thy. Vi kan bruge de træningskampe til at spille frit, og have fokus på nogle bestemte områder. Vi har stadig nogle ting, som vi gerne vil arbejde på. Vi har blandt andet arbejdet med samarbejdet mellem målmand og forsvar, og det håber jeg at kunne se i fredagens kamp, siger Claus Dalgaard-Hansen.