STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjerns nye franskmand: Hurtigt spil ligger i mit DNA

Af Nicklas Thygesen

Noah Gaudin sætter herunder ord på de første dage som ny mand i det vestjyske.

- Jeg er faldet nemt og hurtigt til - ikke mindst fordi hele strukturen og setuppet omkring klubben gør det let for os spillere. Der er styr på det hele, så det har virkelig været en god start, siger Noah Gaudin.

På det personlige og spillemæssige plan er ambitionerne soleklar.

 - Jeg har en klar ambition om at tage flere kilo på, og derfor har jeg sammen med Hans Jensen lagt en plan for min diæt og træning, så vi kan tage næste skridt. Jeg lever af min hurtighed, det ligger i mit håndbold-dna, og derfor skal jeg tage de rigtige kilo på, så jeg bevarer eksplosiviteten i mit spil. 

- Når jeg kigger på rundt på truppen til træning, så er niveauet og kvaliteten virkelig høj. Der bliver arbejdet målrettet og intenst til alle træninger, og man bliver virkelig udfordret. Jeg har fornemmelsen af allerede nu, at truppen har et godt mix forskellige spillertyper, mens vi har en god variation af erfarne og rutinerede spillere som Buric, Tangen og Mikkelsen - og talentfulde unge spillere. Det giver os utrolig mange forskellige strenge at spille på, siger Noah Gaudin.

Franskmanden skal i aktion for første gang i den grønne trøje på tirsdag, når Skjern-mandskabet møder Aalborg Håndbold i en testkamp i Frederikshavn.