STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard fremhæver fire profiler hos Sävehof

Af Kristian Bro

I morgen tager Kasper Søndergaard og resten af Skjern-mandskabet nordpå, hvor IK Sävehof venter i hovedrunden af EHF European League. Skjern-assistenten fremhæver især fire spillere hos tirsdagens modstander, som man skal holde ekstra øje med.

- Sävehof er et meget spændende hold med fire markante profiler. Målmanden Simon Möller har haft en imponerende sæson og er tredjevalg på det svenske landshold. I deres seneste kamp mod RK Nexe havde han fem redninger på straffekast alene i anden halvleg.

- De har også en meget dygtig stregspiller, Felix Möller, som skifter til Aalborg Håndbold til sommer. De sidste to, som jeg gerne vil fremhæve, er bagspillerne Òli Mittun og William Andersson Moberg. De spiller med enorm tempo og fart, og dem skal vi lukke ned, hvis vi skal have point med hjem til Skjern," siger Kasper Søndergaard.

Vestjyderne ligger i øjeblikket øverst i gruppe 2 sammen med RK Nexe, begge med fire point. Derfor er de to point vigtige for at sikre førstepladsen i puljen, hvilket giver direkte adgang til kvartfinalen.

- Hvis vi tager to point deroppe, ser det rigtig godt ud, men vi er stadig afhængige af, at Nexe som minimum smider et point, så vi kan få førstepladsen og gå direkte i kvartfinalen," fortæller Skjern-assistenten.

Der er kampstart klokken 18.45 i Sverige og den kan streames gratis på Pluto TV.