STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard: Kræver en kanonindsats i morgen

Af Nicklas Thygesen

Der var ikke mange positive ting at hæfte sig ved søndag eftermiddag i Aalborg.

Men i et tæt kampprogram som vestjyderne er inde, så er der rig mulighed for at tage revanche - allerede to døgn efter nederlaget i Nordjylland.

Kort efter søndagens opgør i Aalborg gik turen mod lufthavnen med destination mod Lissabon, hvor Skjern-truppen ankom natten til mandag. Skal der to point på Skjern-kontoen i morgen, så kræver det ifølge Kasper Søndergaard en meget stor indsats fra vestjyderne tirsdag aften. 

- Vi blev meget klogere på, hvor godt et mandskab Sporting Lissabon er, da vi mødte dem i tirsdags. De har mange utrolig dygtige spillere, herunder Costa-brødrene, hvor specielt Martim voldte os store problemer sidst. Både som skytte og som assistspiller. 

- Den største forskel fra det første møde bliver, at de kommer til at løbe på alt i morgen. Det plejer de at være garant for på hjemmebane, så vi skal virkelig formå at stå imod det store tryk, som venter i morgen. 

- Samtidig skal der ikke herske tvivl om, at vi er dybt skuffede over den måde, som kampen i Aalborg blev afviklet på. Vores udtryk, fight og spillemæssige formåen var langt fra det, som kendetegner os normalt. Alle kan tabe i Aalborg, men måden det skete på, var ikke okay. Det skal revancheres i morgen med en kanon indsats, siger assistenttræner Kasper Søndergaard.

Der er kampstart i Lissabon kl.20.45. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

NYHEDER