STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard vil slutte grundspillet godt af

Af Kristian Bro

I morgen klokken 16:00 spiller Skjern Håndbold sæsonens sidste kamp i grundspillet mod KIF Kolding. Læs optakt til kampen med assistenttræner, Kasper Søndergaard.

- Jeg tror det bliver en fed kamp. Kolding vil gøre alt for at få et point, så de kan være helt sikre på at undgå direkte nedrykning. Vi skal forvente en fyldt hal, hvor der vil komme tryk på os fra start - og det glæder vi os til.

- Det er vigtigt for os at slutte grundspillet godt af, så vi kan gå ind i slutspillet med en god fornemmelse, siger Søndergaard.

I forrige kamp mod GOG måtte Skjern-mandskabet undvære en række profiler - blandt andet måtte Nazaré udgå med en mindre skade. Derfor forventer Søndergaard flere alternative formationer i morgen. 

- Vi tilpasser taktikken til, hvem der er klar. I morgen kommer vi til at spille med tre højrehænder i bagkæden - ligesom vi gjorde mod GOG - og der så det faktisk meget godt ud.

- Vi holder naturligvis også øje med belastningen på spillerne. I morgen, holder vi ekstra øje med Buric, som spiller ekstra minutter pga. fraværet af Bergholt og Würtz, siger Skjern-assistenten. 

NYHEDER