Stærk sejr over Granollers

Af Nicklas Thygesen

Skjern holder fat i toppen af Gruppe C i EHF European League.

Tirsdag aften leverede Henrik Kronborgs en vaskeægte fighterindsats mod gruppens tidligere førerhold fra Granollers.

Ganske godt symboliseret ved, at Simen Pettersen undervejs udgik med krampe, mens Christoffer Bonde stod forrygende i målet - med en forstuvet fod efter et uheld til mandagens træning.

Den smalle trup blev båret frem af en fremragende kulisse i Skjern Bank Arena i ryggen, hvor over 2000 tilskuere var mødt op trods det sene spilletidspunkt.

Men vendepunktet kom med små 20 minutter tilbage før slutfløjt. Kronborg og Søndergaard forlangte timeout på trænerbænken, og gik i det efterfølgende angreb - og derefter i resten af kampen - i syv mod seks.

En taktisk dispostion som var yderst effektiv. De efterfølgende 11 minutter blev vundet i overlegen stil med 10-2, hvor Skjern-mandskabet spillede sig til gode chancer i stort set hver eneste angreb, mens gæsternes giftige kontrafase i samme ombæring blev holdt nede til et minimum.

Vestjyderne vandt 32-29 i gruppespillets fjerde kamp, som dermed bringer Skjern op på 6 point og en delt andenplads.

Alfred Jönsson blev topscorer for tredje kamp i træk med syv scoringer.