STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tangen: Vi er steppet op

Af Nicklas Thygesen

Maksimum point efter tre runder og en øjeblikkelig førsteplads i slutspilspuljen er status for Eivind Tangen og Skjern Håndbold.

Selvtilliden og troen på egne evner fejler derfor intet i den vestjyske lejr, som ifølge nordmanden er steppet et niveau op over hele linjen. 

- Set over de sidste mange måneder har vi spillet stabil og god håndbold, men vi har virkelig vist i slutspillet, at vi har formået at tage et step yderligere op. Det er lang tid siden, at vi i topkampe som mod Aalborg i lørdags har haft følelsen af, at vi sagtens kunne tage derfra med to point, og har haft overtaget gennem størstedelen af kampen.

- De første tre kampe har givet os kæmpe selvtillid, og ikke mindst troen på, at når vi rammer vores topniveau, så kan vi slå alle i ligaen. Men en ting er at sige det - en anden ting er at levere på topniveau, når det gælder - og det har vi formået, siger Tangen.

Den norske højreback har selv været inde i en forrygende periode med sammenlagt 25 scoringer i vestjydernes tre slutspilskampe.

På søndag kan Tangen og Skjern sikre sig semifinalepladsen mod Mors-Thy på udebane.

Opgøret spilles kl.18.30 og bliver vist direkte på TV2 Sport. 

NYHEDER