STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

To på to: Skjern imponerede i hektisk kulisse

Af Nicklas Thygesen

Mathias Madsens drenge har fået en suveræn start på slutspillet.

Forleden blev de danske mestre sendt hjem med et nederlag i en fyldt Skjern Bank Arena, og tirsdag aften gjorde vestjyderne kunsten efter.

Grundspillets suveræne andenplads, Fredericia HK, blev besejret med 30-28 i et opgør, hvor Skjern-mandskabet stort set var i førersædet fra start til slut.

Franske Noah Gaudin fortsatte, hvor han slap i Skjern Bank Arena i lørdags. Knivskarp fra distancen med seks mål på seks forsøg i første halvleg, mens Christoffer Bonde ligeledes var skarp mellem stængerne – bag en velorganiseret defensiv. 

Pauseføringen på 14-13 var relativt misvisende, eftersom vestjyderne i flere omgange var i front med 3-4 mål, men en lidt for høj fejlmargen bragte værterne tilbage.

Samme scenarie udspillede sig efter pausen.

Skjern i front. Nu med Lasse Mikkelsen som den helt afgørende faktor i vestjyderns offensiv, der praktiserede syv mod seks i store perioder.

I slutfasen blev Jakob Rasmussen bragt i spil, og ligesom tilfældet i GOG-sejren, så leverede Rasmussen på de mest kritiske tidspunkter med flotte scoringer.

Sammenholdt med flere redninger fra Bonde i slutfasen, løb alt ud i sandet for værterne, der blev besejret med 30-28.

Noah Gaudin blev topscorer med otte mål i sejren, der betyder, at han og holdkammeraterne indtager førstepladsen i slutspilspuljen.

Næste opgave venter på lørdag, når TMS Ringsted er modstanderen på udebane. 

NYHEDER