To på to: Tangen blev matchvinder i vild kulisse

Af Nicklas Thygesen

13 sekunder før tid blev han matchvinder med sit mål nummer 11 mandag aften.

Eivind Tangen afgjorde løjerne i slutspillets anden runde, da Mors-Thy blev besejret i en flot kulisse i Skjern Bank Arena foran knap 3000 tilskuere.

Fra det syvende minut og fremefter var Mathias Madsens drenge i førersædet - dog i en noget decimeret udgave eftersom Lasse Mikkelsen til gårsdagens træning beskadiget sin ene tommelfinger.

Derfor var Mikkelsen af gode grunde ikke på vanlige høje niveau, hvilket overlod størstedelene af billetterne i vestjydernes angreb til Eivind Tangen og Jakob Rasmussen, der med undtagelse af få minutter spillede fuldtid - og stort set til perfektion.

Tangen med imponerende 11 mål på 13 forsøg, og blev som førnævnt matchvinder 13 sekunder før tid, mens 19-årige Jakob Rasmussen leverede sin hidtil flotteste præstation i den grønne trøje.

Det nykårede Årets Talent i Skjern Håndbold var iskold foran den brandvarme kulisse, hvor unge Rasmussen assisterede, scorede og trak straffe på skift i den vigtige slutspilskamp.

En voldsom flot indsats af det udklækkede talent fra akademiet i Skjern, som sammen med holdkammeraterne kunne juble efter 60 minutters håndbold i Skjern Bank Arena.

De grønblusede vandt 28-26 efter 13-10 ved pausen, og har dermed maksimum point efter to kampe i slutspilspuljen.

Næste opgave for vestjyderne er på lørdag i Skjern Bank Arena, hvor de danske mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg kl.16.00.