STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Trænerrokade på plads i Skjern Håndbold

Claus Dalgaard-Hansen har indgivet ønsket om at trække sig tilbage fra cheftrænerposten hurtigst muligt, hvilket Skjern Håndbold har accepteret.

Beslutningen har sat gang i en større trænerrokade, der nu er faldet på plads.

Til sommer tiltræder den tidligere mestertræner og nuværende assistenttræner for herrelandsholdet, Henrik Kronborg, på en to-årig aftale. Klubben har undersøgt muligheden for at tilknytte Kronborg øjeblikkeligt, men af mange praktiske årsager var dette ikke muligt.

Derfor tiltræder den tidligere Herning-Ikast-træner Mathias Madsen med øjeblikkelig virkning, som midlertidig erstatning for resten af sæsonen.

- Vi har fuld respekt for Claus Dalgaard-Hansens ønske om at stoppe i cheftrænerrollen nu og overlade roret til en anden. Med ansættelsen af Henrik Kronborg fra sommeren 2022 var det nærliggende, at han allerede nu skulle starte i jobbet, men det var af mange gode grunde ikke muligt. Derfor er vi meget tilfredse med, at Mathias Madsen har sagt ja til at overtage holdet resten af sæsonen, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Den midlertidige cheftræner, Mathias Madsen, siger følgende om den nye rolle:

- Forventningerne er store i en topklub som Skjern Håndbold. Det skal der være, og dem vil jeg gøre alt for at indfri – og samtidig give det bedste afsæt til den kommende sæson, når Henrik Kronborg overtager holdet, siger Mathias Madsen.

Fra sommeren 2022 vil Henrik Kronborg atter være tilbage i Skjern Håndbold, hvor han senest var med til at vinde et dansk mesterskab, to pokaltitler og føre klubben frem til kvartfinalen i Champions League sammen med Ole Nørgaard på sidelinjen.

- Jeg havde en utrolig god tid i Skjern sidst - både sportsligt og personligt – og derfor glæder jeg mig enormt meget til at vende tilbage. Skjern Håndbold har notorisk været med i toppen af dansk håndbold gennem rigtig mange år, og mit ambitionsniveau er helt klart, at klubben skal tilbage i de europæiske gruppespil igen. Det bliver fantastisk at vende hjem til Skjern Bank Arena, siger Henrik Kronborg, der tiltræder i sommeren 2022.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen er tilfreds med trænerrokaden, og roser i samme ombæring Claus Dalgaard-Hansens ærlighed.

- Igennem hele forløbet har Claus Dalgaard-Hansen været meget åben og ærlig, og det har givet os de absolut bedste betingelser for at finde det rigtige match fremadrettet på trænerposten i Skjern Håndbold.

- Han har ydet en kæmpe indsats, og derfor er vi glade for, at han fra 1. januar tiltræder i sin nye rolle som talentchef.

- Med Mathias Madsen og Henrik Kronborg har vi to kompetente trænere, som vi har stor tiltro til, at de kan bygge videre på det fundament, som Claus Dalgaard- Hansen har skabt, siger Carsten Thygesen.