STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tredje sejr i træk: Fredericia besejret på ny

Et sæt sprudlende Rasmussen-tvillinger og en forbedret defensiv efter pausen bidrog til den tredje Skjern-sejr på stribe.

Af Nicklas Thygesen

Skjern kravler op i tabellen i HTH Herreligaen.

Onsdag aften hentede vestjyderne den tredje sejr i træk, da Fredericia HK blev besejret med 36-30.

Efter en skrantende første halvleg med for lidt aggressivitet i den grønne defensiv, og en håndfuld store afbrændere i modsatte ende - så kom de vestjyderne langt bedre med efter pausen.

Gæsternes pauseføring på 19-17 blev på otte minutter vekslet til en Skjern-føring på 21-20 - og derfra tog det fart.

Defensiven steppede op i aggressivitet og timing i tacklingerne, hvilket fik Robin Haug i gang i målet. En norsk redning og en hurtig igangsættelse betød oftest en kontrascoring fra enten René eller Jørgen Rasmussen.

Hele 14 gange scorede de grønne på kontra i onsdagens opgør - mange af dem efter pausen - og derfor trak Claus Dalgaard-Hansens tropper sig for tredje gang i træk sejrsrigt ud af de 2x30 minutters håndbold.

Skjern-mandskabet vandt anden halvleg med otte mål, hvilket sikrede sejren på 36-30.

René Rasmussen blev topscorer med ni mål.